Conference League

Ολονυχτία: Στη Νέα Φιλαδέλφεια διώροφο λεωφορείο για να πάρει τον Ολυμπιακό, τις πρώτες πρωινές ώρες στο Δημοτικό Θέατρο

Απόψε δεν θα κοιμηθεί κανείς! Με διώροφο λεωφορείο θα κάνουν τη διαδρομή Νέα Φιλαδέλφεια-Πειραιάς οι θριαμβευτές του Ολυμπιακού, που αναμένονται τις πρώτες πρωινές στο Δημοτικό Θέατρο!

Στιγμές ασύλληπτες ζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού σε όλη την Ελλάδα μετά την κατάκτηση του Europa Conference League!

Όπως καταλαβαίνει κανείς, απόψε δεν θα κοιμηθεί κανείς, ειδικά στον Πειραιά, όπου έχει στηθεί ένα πάρτι, το οποίο θα είναι ατελείωτο και θα κρατήσει δεδομένα μέχρι να ξημερώσει! Ούτως ή άλλως, ο Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του δεν αναμένονται πριν… το πρωί στην πόλη, προκειμένου να αποθεωθούν από τους χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού, που τους περιμένουν εκεί! Άλλωστε, την ώρα, που γράφονται αυτές τις γραμμές (02:45), οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ξεκινήσει καν από την OPAP Arena για τον Πειραιά! Με δεδομένο, λοιπόν, ότι στους δρόμους προς το λιμάνι επικρατεί το αδιαχώρητο, γίνεται αντιληπτό ότι δεν αποκλείεται να έχει βγει ο ήλιος όταν φτάσει η αποστολή!

Σε κάθε περίπτωση, οι θριαμβευτές του Ολυμπιακού θα κάνουν τη διαδρομή Νέα Φιλαδέλφεια-Πειραιάς με διώροφο λεωφορείο! Ο προορισμός του; Φυσικά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με τις εικόνες από το σημείο να είναι συγκλονιστικές και να θυμίζουν… Ντέταρι!

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού, εξάλλου, περιμένουν το πούλμαν με τους παίκτες της ομάδας για να τους αποθεώσουν για την κατάκτηση του Conference League στη Συγγρού, όπου επίσης επικρατεί το αδιαχώρητο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x